donderdag, november 02, 2006

Hieperdepiep hoera Jesco is jarig!




Vandaag was het dan eindelijk zover! Jesco is jarig en is nu eindelijk 4 en mag dus vanaf morgen naar de basisschool. Hij kijkt er erg naar uit dat hij ook naar de "grote" school mag.
Vanmorgen begon de dag al om 7 uur met zingen en wakker maken van onze grote vent.
Hij kreeg op zijn bed een cadeau van Yanouck. Het was een hele grote doos met een boerderij van playmobil,..................... Zijn reactie was meteen: "ja, die wou ik zo graag!"
Dan weet je als ouders dat je het goed gedaan hebt. Maar er was maar 1 cadeau, dus er moest nog wel ergens een klein cadeautje zijn aldus Jesco. Wij naar beneden waar de slingers uiteraard opgehangen waren en waar een enorm "iets" op de salontafel stond onder een kleed. Het kleed werd eraf gehaald en de verbazing was compleet. Er zat een hele mooie trekker onder. Wat was hij blij!! Deze heeft ie natuurlijk binnen wel ff getest (stel je voor dat ie het niet doet). Daarna toch ff zover klaargemaakt dat we Yanouck naar school konden brengen en dan op naar de laatste morgen op de peuterspeelzaal. Ik mocht helpen vandaag. Daar hebben ze ook uitgebreid gezongen en feest gevierd en ook is er getrakteerd door de jarige! Nu ff thuis om een broodje te eten en misschien dat er vanmiddag nog een klein beetje visite komt, maar het grootste gros komt zaterdagmiddag om een feestje te vieren. We hebben gisteren maar weer een arrretje cake gemaakt op speciaal verzoek van Jesco, want dat vindt ie dus heel erg lekker. Dus diegene die op visite komen krijgen een lekker stuk arretje cake vandaag!
Wordt vervolgd!

4 opmerkingen:

elbakero zei

Gefeliciteerd namens ons allemaal!
Eindelijk op die grote school, spannend hoor.
Bewaar je wel een plakje arretjescake?

Smitsky zei

Gefeliciteerd!!!!

Blondie Power zei

Leuk man! Altijd leuk die kinder verjaardagen! Super druk, maar die blije koppies.. geweldig..

gefeliciteerd nog en maak er leuk feessie van vanmiddag!

Effe Uppen zei

Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd :)