maandag, oktober 30, 2006

Sterren dansen op het ijs




Vrijdag 20 oktober was het dan zover we gaan naar sterren dansen op het ijs!
Yanouck had 4 kaartjes gekregen voor haar verjaardag en samen met Bar en Naomi zijn we vrijdagavond rond 18.15 uur vertrokken naar Hilversum. De reis verliep voorspoedig en om 19.15 uur stonden we in de hal van de studio, waar we om 19.30 uur verwacht werden en de opnames om 20.30 uur zouden beginnen.
Wij dachten dus dat we om 19.30 uur de studio inmochten, maar niks was minder waar en we stonden daar tot iets na 20.00 uur te wachten in de hal, pfffffffff. Maar goed we begonnen helemaal achterin de zaal en halverwege de uitzending zaten we al halverwege de tribune, hihihi.
Het was leuk om allemaal eens mee te maken, maar het was wel jammer dat er niet geschaatst werd die avond, maar alleen gepraat en terug blikken op de weken ervoor. Na afloop heb ik nog een foto kunnen maken van Yanouck en Naomi met Maud en met Jody. Ze waren zeer trots!
We waren al met al dus mooi laat thuis en voordat Yanouck op bed lag was het al 01.15 uur of zo,..............
Al met al wel leuk, maar we hebben al gezegd als er volgend jaar een vervolg op komt gaan we nog een keer en dan als er wel geschaatst wordt!

3 opmerkingen:

Nance zei

Leuk man! Jessica is al jaloers op de foto met Maud. Daar is ze echt helemaal fan van.

Blondie Power zei

Super die foto's, ik hoor al van Chick Slootje, dat de foto's een heleboel gecompenseerd hebben... !!

The world according to El zei

leuk allemaal, inderdaad jammer dat er niet geschaatst werd, maar nu heeft Yanouck mazzel want nu gaan jullie volgend jaar toch maar mooi weer en wie weet wie er dan allemaal meedoen