woensdag, oktober 11, 2006

Druk weekend!!


Zo, eindelijk weer eens tijd voor een nieuw verhaal. Het werd ook wel weer eens tijd!
Afgelopen zaterdag was Yanouck jarig onze grote meid is alweer 7!! Jemig, waar blijft de tijd,.....
's Morgens was het redelijk rustig met de 2 oma's en opa op de koffie met een stuk gebak. Yanouck heeft zelf gevraagd om arretjescake (chocola met biquitjes) te maken omdat ze dat zo vreselijk lekker vind, dus ook daar was er 1 van paraat.
's MIddags kwam de rest van de visite. Wat is ze verwend zeg.
Even een kleine opsomming van wat ze allemaal wel niet gehad heeft (sorry voor iets wat ik misschien vergeet):
dvd speler, stelten, een prinsessen bedhemel, prinsessen deur decoratie, dokter bibber, een baby born, een bad om de babyborn in te doen, knutselspulletjes, super bling kappop, veel diddle spulletjes, leesboek, enz, enz,...
Ze was zo vreselijk gelukkig en wat dat je goed zeg!
's Avonds laat pas naar bed met haar babyborn uiteraard en nog nagenieten van wat ze allemaal gekregen had.
Ik zou het bijna vergeten: ze heeft ook nog 4 kaarten gekregen van sterren dansen op het ijs voor vrijdag 20 oktober omdat ze helemaal fan is van Maud en schaatsen, ze ging helemaal uit haar dak! Nu vinden wij het alleen niet zo'n goed plan om Jesco mee te nemen naar de show, want die kan toch niet stil zitten, dus we moeten maar ff kijken wie we erbij meenemen. Er zal vast wel iemand zijn die nog mee zou willen.
Zondag was weer een ouderwetse dag met een potje handbal van Harm. Het seizoen is weer begonnen en dus zijn we bijna iedere zondag onder de pannen. Helaas hebben ze deze wedstrijd verloren met 24-27 en dat was niet echt nodig. Er kwamen op het moment dat de verdediging potdicht zat zo'n 10 minuten voor tijd 2 hele rare wissels van de coaches en die heeft ze naar mijn mening de wedstrijd gekost. Helaas, maar het is waar.
Maar goed volgende week een nieuwe wedstrijd en dus weer nieuwe kansen.
Dit was dus in het kort (lees eigenlijk best wel lang) ons drukke weekend.

1 opmerking:

elbakero zei

Altijd gezellig, zo'n verjaardag. Het water loopt me in de mond alleen al als ik het woord arretjescake lees. Ga er dit weekend gelijk eentje maken :-)