woensdag, februari 02, 2011

Yanouck

De afgelopen week heeft bij ons vooral in het teken gestaan van het voortgezet onderwijs. Yanouck mag kiezen naar welke school ze volgend jaar gaat. Ze is naar alle scholen geweest en heeft zelf gekozen dat ze naar de Bonifatius Mavo wil. Dit lijkt ons inderdaad een goede school voor Yanouck, dus onze support heeft ze.

Verder is ze gisteren begonnen met de Cito toets. Heel spannend allemaal. Ze hoopt dat ze het goed doet en een goeie score haalt om toegelaten te worden. We hebben al gezegd dat ze niet meer kan doen als haar best.

Verder had ze wat problemen met lezen en blijkt ze overactieve oogspieren te hebben waardoor ze na verloop van tijd minder goed kan focussen en lezen. Om dit probleem op te lossen krijgt ze een bril. Eigenlijk zou deze zaterdag pas klaar zijn, maar vanmorgen belde de betreffende zaak al om te melden dat de brillen (1 + 1 gratis) klaar liggen. Die gaan we dus straks nog snel ophalen. Dat zal wel ff wennen zijn voor haar. Maar dit zal ook een hoop rust geven.


6 opmerkingen:

The world according to El zei

De cito is maar een indicatie, gelukkig weten de leraren van de basisschool echt wel wat Yanouck kan. Boni is een super school volgens mij. Wens Yanouck heel veel geluk met de Cito en straks op haar nieuwe school

Smitsky zei

Dus een fotootje van Yanouck met bril..? Jawel he?

Gutogut, naar de grote school...

MissNonsens zei

@ Elly, dank je wel! Komt wel goed.

@ Smitsky: de foto's staan erbij!

Zustertjen zei

Cool, vet, gaaf brilletje!

Mijn dagboek zei

weet je al naar welke school yanouck gaat??????? gr will

MissNonsens zei

@ Will Yanouck wil graag naar de Boni. We moeten even afwachten hoe ze de cito gemaakt heeft. Afelopen vrijdag had ze haar rapport mee en deze was heel erg goed. Op basis van haar rapport moet ze makkelijk naar de Boni kunnen.